De eerste keuze van CMB gaat uit naar een splitsing tussen park en zwembad. Waarbij het zwembad in handen van een commerciële partij komt, die ervoor gaat zorgen dat de Steinse zwemfaciliteiten kwalitatief goed zijn en ervoor zorgt dat er zwarte cijfers worden geschreven. Het park moet naar onze mening vrij toegankelijk zijn van september tot mei zoals het altijd bedoeld is. Als partij die in de oppositiebanken heeft moeten plaatsnemen willen we constructief meedenken met de denkrichting van de coalitie over de toekomst van Steinerbos. Deze plannen kunnen er, als voor ons tweede keuze, mee door, rekening houdend met
drie wensen/bedenkingen;

1. Een vrij toegankelijk park in de wintermaanden;
2. Om de vier jaar evaluatie en escape mogelijkheden in de overeenkomst;
3. Uitstel van ondertekening totdat de man gevonden is die zich committeert aan de Steinerbos BV en haar mooie toekomst.

Ondanks een huidige situatie met slechte financiële resultaten, een haperende bedrijfsvoering, onvoldoende medewerkerstevredenheid kozen de coalitiepartijen DOS, SB, CDA en VVD toch voor continuering van deze situatie middels een contract van 12 jaar.

De bijdrage van CMB in de raad hieromtrent bekijkt u hier: