Nick Snackers

Nick Snackers

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Steunend lid

Ik ben Nico Snackers, 68 jaar en meer dan 30 jaren werkzaam geweest als postbode in de gehele gemeente Stein.

Mede door mijn werk heb ik een goed beeld gekregen van de onderwerpen die de burgers binnen de gemeente graag op de politieke agenda zien staan.

Politiek heeft altijd mijn interesse gehad, zeker met betrekking tot het onderwerp,communicatie tussen het bestuur van onze gemeente en de burgers van Stein.

Ik heb me daartoe aangesloten bij CMB (communiceren met burgers); in mijn ogen de meest betrouwbare en slagvaardige partij in de Gemeente Stein, die de belangen van de burgers adequaat behartigt.

Een partij waar de juiste kennis en veel bestuurlijke ervaring aanwezig is en waar direct contact met de burgers hoog in het vaandel staat.

Rechtstreekse communicatie met burgers vind ik heel belangrijk. Derhalve langs deze weg de vraag of er onderwerpen zijn die volgens U extra aandacht dienen te krijgen op de politieke agenda in Stein.

Deze onderwerpen kunt U me aandragen. Het kan over allerlei onderwerpen gaan die betrekking hebben op de leefbaarheid in onze gemeente.

Of het nu gaat om ouderenzorg, jongerenhuisvesting, het verenigingsleven, onveilige verkeerssituaties, of natuurontwikkeling. Ik hoor het graag van U.

e-mail: nick.snackers@cmb-stein.nl

© cmb Stein

/brainy.nl - online marketing\

CMB Stein