Rob van der Blom

Rob van der Blom

Steunend lid

Mijn naam is Rob van der Blom, ben 67 jaar en ik woon samen met mijn vrouw in de Bergsteeg in Stein.
Wij hebben samen een zoon, schoondochter en twee kleinkinderen.Thans geniet ik samen met mijn vrouw van ons pensioen, ik heb 45 jaar gewerkt als bedieningsman bij K.N.P. Maastricht (nu Sappi). Een grote hobby van mijn is kunstschilderen, wat ik met veel plezier doe, verder gaan wij veel fietsen, zwemmen en Wandelen.

Ik heb mij bij CMB aangesloten om mijn stem te laten horen, omdat ik het met vele dingen niet eens was in deze maatschappij. Daarom heb ik mij aangesloten bij CMB, omdat deze partij mij wel aansprak (een man een man, een woord een woord) Verder zit ik in diverse DOP Stein (Kerensheide-Fanfarezaal- werkgroep VROM).

Een van de vele standpunten die ik belangrijk vind in deze gemeente zijn openbare orde en veiligheid, het verenigingsleven, openbare ruimte, jeugd, ouderenzorg, leegstaande- en verpauperde panden en Kunst en Cultuur. Dit zijn een aantal standpunten waar ik mij voor wil inzetten in deze gemeente. Een van de standpunten waar ik mij bijzonder voor wil inzetten is leegstaande en verpauperde panden.

© cmb Stein

/brainy.nl - online marketing\

CMB Stein