Skip to main content

Hub Lamine

Hub Lamine

Steunend lid

Mijn naam is Hub Lamine,  geboren en getogen in Stein en werkzaam bij Pensionada te Stevensweert. Ik heb bedrijfskunde gestudeerd.

Mijn hobby’s zijn fietsen en wandelen.

Ik ben de Steinse politiek in gegaan met als streefdoel mezelf keihard in te zetten voor de belangen van de inwoners van Stein en voor de aandachtspunten waar verandering in dient te komen. Hiermee doel ik op onder andere de vergrijzing. De vergrijzing binnen onze gemeente slaat steeds harder toe. De mensen die in de zorg knokken voor onze ouderen moeten we dankbaar zijn. Deze mensen verdienen alle hulp en middelen vanuit onze gemeente om het keiharde werk zo goed mogelijk te laten verlopen. Onze ouderen moeten binnen de gemeente meer centraal komen te staan. De belangen van onze ouderen, die onze gemeente nota bene opgebouwd hebben, moeten nu eens bovenaan op de agenda komen te staan. Wij moeten deze mensen koesteren en vooral niet vergeten.

Ook de criminaliteit is een aandachtspunt die ik wil aanpakken binnen de Steinse politiek. De afgelopen jaren stijgt het aantal inbraakgolven, ook de baldadigheid en de verloedering neemt toe. Onze Steinse normen en waarden dreigen te komen vervallen. Ik wil me gaan inzetten om deze negatieve sferen te doen verhelpen. Het gemeentelijke beleid moet zich meer druk gaan maken om de politie en het toezicht op straat. Dit toezicht is zo laag dat we het de criminelen veel te makkelijk maken.

Kies voor verandering. Kies voor een partij die staat voor datgene wat ze beloven en alles uit de kast wil halen om het te doen bereiken. Kies Communiceren Met Burgers!