Skip to main content

Jo Janssen

Willem Thewissen

email icon Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Paspoort

Gezin

Jo is beginnend zeventiger en woonachtig in Meers.

Studie

Technisch onderwijs.

Werk

Thans gepensioneerd.

Hobby's & nevenactiviteiten

Vrijwilliger voor ‘Sjwan Meas’, lid van het Sociaal Inclusiepanel van de gemeente Stein.

Kandidaat

Nu "beginnend zeventiger" en woonachtig in Meers, kom ik uit een warm Steins "Koelpieten gezin". Ik heb een goede algemene ontwikkeling mogen krijgen. Respect voor natuur en omgeving, de medemens, maar zeker ook het dier is mij "met de paplepel ingegoten".

Door mijn interesse en achtergrond in de techniek, was ik als docent theorie en praktijk werkzaam in het technisch onderwijs.

Als vrijwilliger heb ik in het verleden niet stil gezeten en ook nu ga ik er samen met "Sjwan Meas" voor om Meers  en haar mooie omgeving vrij te houden van zwerfvuil. Als lid van het Inclusiepanel maak ik me er sterk voor dat de voetganger ongehinderd en veilig gebruik moet kunnen maken van de openbare ruimte, al helemaal binnen de woonkern.

Met mijn levenservaring, kennis en zeker ook een gezonde portie "boerenverstand" wil ik, samen met CMB graag iets voor Stein in het algemeen en Meers in het bijzonder betekenen. Ik wil graag meedenken over energietransitie, openbare ruimte (toegankelijkheid), onze spaarzame vrije "natuur" en de vraag of groei alleen maar beter is.