Skip to main content

PERSBERICHT!!! Kandidatenlijst van de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018

Geloofwaardig, betrouwbaar en kwalitatief sterk.

Politieke Partij CMB (Communiceren met Burgers) heeft de namen bekend gemaakt van de mensen die het CMB zullen vertegenwoordigen tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Stein. De zorgvuldig samengestelde lijst bestaat uit 21 namen, niet toevallig het aantal leden dat de gemeenteraad van Stein ook telt.

Het CMB zal de verkiezingsstrijd ingaan als een geloofwaardige, betrouwbare en kwalitatief sterke volkspartij. Het is dan ook niet vreemd dat Jack Meijers door de Algemene Leden Vergadering van de partij wederom unaniem is gekozen tot lijsttrekker en als boegbeeld van het CMB; ervaring leert ons dat gedreven en betrouwbare bestuurders lang mee kunnen in het politieke landschap.

Desondanks is het CMB van mening dat hun kandidatenlijst staat voor vernieuwing én verjonging. Zo is de partij bijzonder trots dat er liefst 4 vrouwen bij de eerste 7 kandidaten op de kieslijst staan. Ook is het noemenswaardig dat er maar liefst 6 nieuwkomers in de top 10 van de CMB-lijst staan. Verrassende nieuwkomers zijn Willem Thewissen op plaats 2, Joyce Römers op plaats 4, Ingrid van Es op plaats 5. En verder staan ook Rob Haenen, Kyle Hoeveler en Ken Dassen als nieuwkomer in de top 10. Daarnaast is het vermeldenswaard dat alle kernen van Stein door kandidaten op de lijst vertegenwoordigd worden.

Dat het CMB staat voor “geloofwaardig, betrouwbaar en kwalitatief sterk” blijkt wel uit het feit dat de raadsfractie van onze partij de gehele afgelopen regeerperiode in tact is gebleven. En ook nu staan alle huidige raadsleden weer op de kieslijst. Alleen heeft Huub Driessen, degene die bij de verkiezingen in 2014 de meeste voorkeursstemmen van alle politici in Stein behaalde, besloten om geen tweede termijn als raadslid te ambiëren en neemt daarom deel aan de verkiezingen als lijstduwer van het CMB.

Met de volgende 21 kandidaten zien wij de komende gemeenteraadsverkiezingen vol vertrouwen tegemoet.

1. Jack Meijers
2. Willem Thewissen
3. Nancy Martens
4. Joyce Römers
5. Ingrid van Es
6. Jean de Vries
7. Chantal Meijers
8. Rob Haenen
9. Kyle Hoeveler
10. Ken Dassen
11. Daan van Ommen
12. Rob van der Blom
13. Jan Vranken
14. Nico Snackers
15. Marcel de Beer
16. Jeroen van Rooijen
17. Huub Lamine
18. Jo van Mölken
19. Leon Quix
20. Arnold Lotz
21. Huub Driessen

Bij vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Jeroen van Rooijen, voorzitter van het CMB, via 06-57117123 of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer in deze categorie