Skip to main content

Afscheid raadslid Joyce Römers CMB

A.s. donderdag zal ons zeer gewaardeerd raadslid Joyce Römers afscheid nemen als raadslid van de gemeente Stein.

Via deze weg bedanken wij Joyce voor alle inspanningen die zij als raadslid voor de gemeente Stein, in het bijzonder voor Berg en de Maas & Urmond, én als woordvoerder Onderwijs heeft geleverd. Joyce blijft als lid van de partij betrokken en zal ons dus niet definitief verlaten, dat waarderen wij. Al zullen we haar in de CMB-fractie gaan missen!

Joyce richt zich via deze weg ook nog rechtstreeks tot alle inwoners van de gemeente Stein:

Beste inwoners,

Ik ga met pijn in mijn hart afscheid nemen van mijn geliefde woning in Berg aan de Maas.

Door de liefde maak je soms onverwachte keuzes, een keuze die anderen, maar zeker mezelf nog het meest heeft verbaasd. Ik ga verhuizen buiten onze mooie gemeente om te gaan samenwonen met mijn grote liefde Rob en zijn lieve zoontje Milan. Ik heb mijn hart gevolgd en ben tot deze lastige beslissing gekomen. Bij het maken van deze keuze hoort de consequentie dat ik mijn raadslidmaatschap binnen de gemeente Stein moet neerleggen.

Ik wil dan ook op de eerste plaats Jack Meijers bedanken die vanaf het eerste moment veel vertrouwen in mij had en me altijd heeft bijgestaan met raad en daad. Jack, ik mis je nog steeds!

Daarnaast alle kiezers die de afgelopen 2 verkiezingen hun stem op mij hebben uitgebracht en mij het vertrouwen hebben gegeven om hun stem in de Steinse politiek te mogen zijn. Ik heb hier enorm veel gezien, gedaan, geleerd, overwonnen, gevallen en ook weer opgestaan. Ik ben dankbaar dat ik deze kans heb gekregen om ervaringen op te doen binnen de politieke arena.

Ik blijf lid van het CMB en sta dus nog steeds voor de inwoners klaar, alleen vanuit een andere rol.

Last but not least wil ik natuurlijk mijn CMB-collega’s bedanken die ik inmiddels vrienden mag noemen. Elkaar respecteren, vertrouwen, helpen en in elkaars waarde laten, ook bij afwijkende meningen, zijn hierbij belangrijke begrippen.

Rest mij alleen nog maar af te sluiten met:

Du kens ut maedje oet Berg hoale maar Berg neet oet ut maedje.

Tot ziens!

Meer in deze categorie