Skip to main content

CMB-Krant 2023/2024 (2e editie)

Hij is uit! De tweede editie van de CMB-Krant. Een krant waarin wij een aantal belangrijke onderwerpen uit de gemeentepolitiek met u uitlichten en onder meer onze visie geven op systeem van de gemeenteraad met de politieke cultuur die daarmee samenhangt.

Ook blikken we alvast vooruit op de inloopavonden die (zeer) binnenkort weer op de agenda staan. CMB gaat tijdens deze avonden actief alle kernen van de gemeente Stein in om in gesprek te gaan met onze inwoners.

Tot slot kent de CMB-krant deze keer ook een kruiswoordpuzzel. Stuur de oplossing vóór de 11e van de 11e naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van de oplossing, naam adres en telefoonnummer. Onder de goede inzendingen verloten wij 3 mooie Steinder prijzenpakketten. Met de winnaars zal uiterlijk 1 december a.s. contact worden gezocht.

De CMB-krant wordt huis-aan-huis gebracht binnen alle kernen van de gemeente Stein (behoudens de adressen die een 'nee/nee' sticker voeren).

De CMB-krant liever digitaal lezen? Klik dan hier

Meer in deze categorie